Faciliteiten

In Health Hub Roden is een gezellige, inspiratievolle omgeving gecreëerd waar bedrijven, ondernemers en studenten aan het werk kunnen. In de middag kunt u hier allen gezellig lunchen en op onze loungebanken kunt u onder het genot van een kopje koffie nieuwe contacten leren kennen.

 

Vergaderen
Health Hub Roden beschikt over drie vergaderzalen en een groot klaslokaal. Twee van deze vergaderzalen zijn geschikt voor zes personen en de laatste vergaderruimte is bedoelt voor 10 personen. Het klaslokaal passen 40 personen in en er is een scherm aanwezig waar lessen of projecten op getoond kunnen worden. Wilt u een van deze ruimtes reserveren?  Neem dan contact op met het secretariaat van de Health Hub.

 

Evenementen
Wij organiseren regelmatig evenementen voor groepen tot 150 mensen. Zoekt u een locatie voor uw evenement en past het onderwerp bij Healthy Ageing en/of Medische Technologie? Neem dan even contact op met het secretariaat om de mogelijkheden te bespreken.

 

Werken
Op zoek naar een inspirerende werkplek? Health Hub Roden biedt een breed scala aan flexplekken voor studenten, docenten en ondernemers. Op de hele verdieping zijn verschillende bureaus met stroom- en wifivoorzieningen te vinden.

 

Laboratorium
In het laboratorium van de Health Hub hebben we 30 werkplekken en kunnen werkzaamheden van diverse aard worden verricht. Het laboratorium is globaal in te delen in drie secties.

  1. In de eerste sectie kunnen medisch/microbiologische werkzaamheden worden verricht tot op het niveau van ML-1. Hiervoor zijn er voldoende labtafels beschikbaar alsmede een biologische veiligheidskast, zuurkast en opslag voor brandgevaarlijke chemicaliën. Alle tafels zijn voorzien van elektriciteit, stikstof, perslucht en aardgas. Tevens zijn er diverse afzuigpunten.
  2. Het tweede gedeelte is meer geschikt voor (bio)-analytische werkzaamheden. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden voor het plaatsen van apparatuur. Daarnaast is er voldoende tafelruimte voor voorbereidende werkzaamheden.
  3. Het derde gedeelte wat in open verbinding staat met het bio-analytische lab is geschikt voor meer organisch-chemische werkzaamheden. Hiervoor zijn een drietal zuurkasten geplaatst.

Voor alle ruimtes geldt dat specifieke apparatuur in overleg geplaatst kan worden.

 

FabLab
Health Hub Roden beschikt over een FabLab. Een FabLab is een openbare digitale werkplaats waar mensen worden uitgenodigd om zelf dingen te maken door middel van verschillende technieken en waar het openlijk delen van ontwerpen en ideeën wordt aangemoedigd. Ons FabLab heeft een lasersnijder, CNC-frees, 3D-printer, foliesnijder en een electronicahoek. Het FabLab beschikt over 10 werkplekken en is in overleg beschikbaar voor partners van Health Hub Roden.