Masterclass voor innovatief ondernemerschap van start

dinsdag 13 september 2016

Op 1 september is De Associatie gestart met een nieuwe masterclass cyclus van negen bijeenkomsten met als titel: Gezond Perspectief – Masterclass voor innovatief ondernemerschap. 

Deze masterclass is tot stand gekomen door een samenwerking met HeathHub Roden, de Hanzehogeschool Groningen en de Koninklijke Metaalunie Noord. Het primaire doel is om MKB-bedrijven te stimuleren om nieuwe stappen vooruit te zetten door op verschillende fronten kennis te vergaren en te delen. Daarnaast krijgen de deelnemers de gelegenheid om in een informele en vertrouwelijke setting met elkaar te ontdekken in hoeverre zij nieuwe producten en/of diensten willen ontwikkelen.

Vragen als ‘hoe haal ik meer rendement uit mijn bedrijf?’ en ‘wat is mijn toekomstig verdienmodel?’ staan bij deze Masterclass centraal. Met het Business Model Canvas als uitgangspunt komen onderwerpen als innovatie, leiderschap, stakeholdersanalyse, waarde-propositie, marketing & branding en financiering aan bod. Voor elk thema wordt een (externe) deskundige uitgenodigd, die de deelnemers prikkelt tot nadenken en stimuleert tot actie en interactie. 

De samenstelling van de huidige groep deelnemers is wederom zeer divers en inspirerend met bedrijven uit de medische, ICT, metaal en gaming sector. De bijeenkomsten starten steeds om 16:00 uur en duren tot 21:00 uur. Tijdens de bijeenkomsten wordt een (eenvoudige) maaltijd geserveerd.

In het voorjaar van 2017 zal een nieuwe serie Masterclasses van start gaan. Wil je niet wachten tot volgend jaar en wil je in één dag een Bootcamp Innovatief Ondernemerschap volgen? Dan kan dat al in november 2016. Voor nadere informatie en aanmelding kunt u zich nu al richten tot:

HealthHub Roden, Albertine Vledder, albertine.vledder@healthub-roden.nl
Of
De Associatie, John Boersma, john@de-associatie.nl