Meld je aan: Masterclass Lean Six Sigma (Greenbelt) in een nieuw jasje!

maandag 7 november 2016

Een unieke samenwerking tussen Health Hub Roden en Ynova
Voor de partners van de Health Hub, en dan specifiek zorgbedrijven en organisaties in medische technologie, hebben wij de Masterclass Lean Six Sigma (Green Belt) ontwikkeld met als effect: samen sneller naar duurzaam succes. Als deelnemer aan deze training profiteer je van de jarenlange ervaring van de Health Hub Roden en Hanzehogeschool Groningen op het gebied van medische technologie en zorg, en de lessen die zijn geleerd tijdens de 12 jaar Lean Innovation Network, een ondernemend netwerk van ambitieuze organisaties die met en van elkaar leren m.b.t. Lean Six Sigma.

Doelgroep
Deze masterclass is speciaal voor ondernemers, leidinggevenden en professionals in grote en kleine organisaties in de zorg, medisch technologische ondernemingen, farmaceutische bedrijven en kennisinstellingen die willen werken aan een betere performance van hun organisatie.
 

Ik heb nieuwe inzichten gekregen in technieken om onze processen te verbeteren.

Jaap Klijn, Quality Control Manager bij Polyvation

Beter en duurzaam presteren
Lean is een bewezen succesvol en duurzaam concept. Deze training verbetert de performance van uw organisatie en zorgt voor een hogere kwaliteit van producten en diensten, een snellere response op klantvragen, minder afkeur, een hogere output, minder kosten, meer winst en tijd voor innovatie. In de praktijk zijn forse kostenbesparingen tussen 5 en 50% mogelijk gebleken.

Blended learning
De masterclass is opgebouwd uit een combinatie van online leren en contactonderwijs. Naast de gezamenlijke sessies in het gebouw van de Health Hub in Roden wordt achtergrondinformatie ter beschikking gesteld via Intranet.

Deelname
De masterclass wordt gegeven in 6 volledige dagen van 9.00 tot 17.00. De data voor deze cursus zijn: 15-3-17, 22-3-17, 5-4-17, 19-4-17 en 26-4-17. De terugkomdag wordt in overleg gepland in mei. Het is nog mogelijk om je hiervoor aan te melden. Neem daarvoor contact op met Gea Nijveen.

Kosten
De masterclass wordt nu aangeboden voor een introductieprijs van 1500 euro* (i.p.v. 2750).
* exclusief projectbegeleidingskosten
* exclusief catering, behalve koffie en thee. U kunt op eigen kosten gebruik maken van ons lunch café.
* inclusief examengeld en (telefonisch) intakegesprek
* inclusief lesboeken en andere materialen
Er is plek voor 10 ondernemers, hiervoor geldt: vol is vol!

Bekijk hier de flyer.

Dankzij de aangereikte handvaten kan ik nu terugkerende problemen gestructureerd aanpakken binnen ons bedrijf.

Jan Willem Puttenstijn, Engineer bij IMDS