Interactie tussen ondernemers bij bedrijvenbezoek TÜV Rheinland in Leek

woensdag 15 juni 2016

In samenwerking met vereniging SpringBoard gingen ondernemers uit de medische technologiesector op bedrijvenbezoek bij TUV Rheinland in leek. TÜV Rheinland is onderdeel van een wereldwijd netwerk van 490 testlaboratoriums met 14.000 deskundige medewerkers. Ze testen, keuren en certificeren elektronische apparatuur (en diensten) in opdracht van ontwerpers, fabrikanten en importeurs. Niet uit luxe, maar uit noodzaak. Apparatuur moet namelijk veilig zijn voor mens en milieu. Onveilige apparatuur mag niet worden verkocht en kan zelfs aanleiding zijn voor schadeclaims.

Voor de ondernemers bleek het interessant te zijn om eens een kijkje in de keuken te nemen bij dit bedrijf. Presentaties over wetgeving, testen en certificering van medische apparatuur stonden centraal. Daarnaast was er ruimte voor interactie onderling.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door TÜV Rheinland, vereniging SpringBoard en Health Hub Roden.

Bent u partner van de Health Hub Roden en wilt u ook eens een ander partnerbedrijf bezoeken, of misschien uw bedrijf openstellen voor bezoek? Neem contact op met Albertine Vledder via 0650663367