Eerste werkzoekende geplaatst bij Health Hub Roden

donderdag 3 december 2015

afbeelding

Gea Nijveen heeft onlangs als eerste werkzoekende een nieuwe baan gevonden binnen de Health Hub Roden. Daarom werd zij op donderdag 3 december om 08.30 uur even in het zonnetje gezet door Victorine de Graaf – Peters, Dean van de School voor Lifescience & Technology van de Hanzehogeschool en Alex Wekema, wethouder voor onder meer arbeidsmarktbeleid van de gemeente Noordenveld.

Managementassistente

Gea Nijveen heeft in het verleden lang bij Cordis gewerkt en door die ervaring is zij bij uitstek geschikt voor een plek binnen de Health Hub Roden. Sinds kort vervult zij de functie van managementassistente en in die rol ondersteunt zij het team.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Eén van de doelstellingen van de Health Hub Roden is om arbeidsplaatsen te creëren voor mensen met een zogenaamde ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. Om die reden is ook de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD Noorderkwartier) partner in de Health Hub. Doel van de ISD is om de komende jaren zoveel mogelijk werkzoekenden via de Health Hub Roden aan werk te helpen. Dat kan zijn bij de Health Hub zèlf, maar ook bij één van de vele bedrijven en organisaties die bij de Health Hub zijn aangesloten.

Meer weten? Lees het artikel op de site van Roden Actueel.
Of lees hier het artikel van Dagblad van het Noorden.