Inspiratie corner

  • 09:00 uur
  • 10:00 uur
  • Health Hub Roden

Het aantal aangesloten bedrijven bij Health Hub Roden stijgt nog steeds. Ook zijn de eerste studentenprojecten in februari gestart. Het 'nadeel', of liever de uitdaging, van dit snelle succes is dat het voor de betrokkenen lastig kan zijn het overzicht te bewaren. Vragen als "Welke bedrijven, aangesloten bij de Health Hub, zijn voor mijn idee of project interessant?" en "Zou mijn idee een goed onderzoeksproject zijn?" spelen dan door het hoofd. 

Om hier richting aan te geven hebben wij de Inspiratie Corner in het leven geroepen. Wat is dit nu precies? Wij organiseren elke twee weken een moment waarop de aangesloten deelnemers, potentiële leden, kennisinstellingen, overheden en studenten elkaar vrijblijvend kunnen ontmoeten. Het doel van dit moment is te inspireren en te verbinden. Dit gebeurt onder het genot van een (gratis) kop koffie of thee. 

Deelnemers aan de Inspiratie Corner kunnen ideeën delen, projecten pitchen, onderzoeksresultaten presenteren en uiteraard met elkaar kennismaken. Wie weet vind je in een andere deelnemer nét dat ontbrekende stukje van je puzzel!  

Heb je interesse? Kom dan langs op dinsdagochtend tussen 09:00 en 10:00 bij Health Hub Roden. Aanmelden is niet nodig.
(en mocht je na 10:00 uur nog niet zijn uitgepraat dan kun je gerust gebruik maken van één van onze vergaderruimten)