Innovatiecorner

  • Healthhub-Roden

Het aantal aangesloten bedrijven bij Health Hub Roden stijgt nog steeds. Ook zijn de eerste studentenprojecten gestart. De uitdaging van dit snelle succes is dat het voor de betrokkenen lastig kan zijn het overzicht te bewaren. Vragen als "Welke bedrijven, aangesloten bij de Health Hub, zijn voor mijn idee of project interessant?" en "Zou mijn idee een goed onderzoeksproject zijn?" spelen dan door het hoofd.

 

Om hier richting aan te geven hebben wij de Innovatiecorner in het leven geroepen. Wat is dit nu precies? Wij organiseren elke twee weken een moment waarop de aangesloten deelnemers, potentiële leden, kennisinstellingen, overheden en studenten elkaar vrijblijvend kunnen ontmoeten. Het doel van dit moment is te inspireren en te verbinden. Dit gebeurt onder het genot van een (gratis) lunch.

 

Om diverse mensen met expertise over een bepaald vraagstuk enthousiast te maken voor deze bijeenkomsten, krijgt elke innovatiecorner een specifiek thema. Dit varieert per keer. Zelf een thema inbrengen kan ook, neem hiervoor contact op met Jan Degenhart. (jan.degenhart@healthhub-roden.nl)

 

Interesse? Kom dan langs op woensdagmiddag vanaf 12.00 uur bij Health Hub Roden. Mocht je na de bijeenkomst nog niet zijn uitgepraat dan kun je gerust gebruik maken van één van onze flexplekken.